Powered by Smartsupp
NXTWEB

NXT-WEB bouwt websites

De persoonlijke werkwijze zorgt ervoor dat jij meer bereikt met jouw website. Door de jarenlange ervaring kan elke soort website en E-Commerce door ons gebouwd worden. Daag ons uit!

Over ons

Wie is NXTWEB

Nxtweb is een webdesign bureau, gevestigd in Zuid-Limburg. Gestart in 2003 met professioneel webdesign. Nxt-web werkt met de grootste bekende CMS-en zoals Joomla, WordPress, Typo3, Shopware, XT:Commerce. Diensten die we aanbieden zijn Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). PHP Module ontwikkeling voor alle zaken die niet standaard in een CMS zitten.

100%
PHP Coding
87%
Adobe Software Suite
95%
E-Commerce / SEO
Beroordeeld op Trustoo

Laat hier je review achter

Beoordeel ons op Trustoo!

Aangesloten bij:

nlgw
Onze diensten

Wat wij voor jou kunnen doen.

  • Website Optimalisatie

    Samen kijken we waar knelpunten in de site zitten en welke plannen er op dit moment zijn. Door de jarenlange ervaring van NXTWEB met de meest uiteenlopende maatwerk websites, komen we altijd tot een advies en een plan van aanpak.

    Via Analytics op de site en andere SEO tools gaan we kijken waar de site verder verbeterd kan worden. Daarna gaan we aan de slag om de ervaring voor uw bezoekers te verbeteren.

  • Maatwerk Plugins

    Voor de bekende CMS-en is er voor vrijwel elk probleem wel een oplossing te vinden. Wat doe je als het toch niet helemaal 100% is wat je zoekt? Juist!. Dan laat je een maatwerk plugin maken. Vaak gaat het hierbij om een koppeling met een ander programma, dat via een z.g. API communiceert, en waar nog geen plugin voor is.

    Nxtweb stelt dat niet voor grotere problemen. Zolang er maar iets van documentatie beschikbaar is, komen we daar altijd samen uit.

  • Website onderhoud & updates

    Iedere website verouderd. Niet alleen het core gedeelte, maar ook de onderliggende techniek wordt met het ouder worden kwetsbaarder voor fouten en/of hack pogingen. PHP versies veranderen en de kwetsbaarheden in oudere versies worden al snel niet meer uitgebracht.Laat daarom uw site regelmatig updaten. NXTWEB doet o.a.:

    CMS core update
    Linux Webserver update
    SEO Analyse
    Plugin update
    PHP versie aanpassingen
    Site Redesign & relaunch

    Neem daarom vandag nog contact met ons op

  • Maatwerk Online webshops

    Op zoek naar een website en kunt u niet slagen bij de online shops zoals mijnwebwinkel, Jimdo, Wix en aanverwante? Wij snappen dat deze webshops niet voor iedereen de beste keuze is, net zoals b.v. Magento 2 niet meer voor kleine shops ideaal is.

    NXTWEB heef veel ervaring met o.a.:

    Magento E-commerce
    XT:Commerce 4 -6
    Shopware
    Joomla met e-commerce plug-in
    Wordpress met Woocommerce

    Neem vandag nog contact met ons op.

  • Multi User / Meertalig CMS

    Het komt vaak voor dat er meerdere domein namen zijn, of meerdere talen in de site moeten zitten. Niet ieder CMS kan daar goed mee overweg. De beste CMS voor zoiets zijn TYPO3, Joomla en Drupal. Magento en XT:Commerce voor webshops. Deze zijn daat uit de doos voor ingericht. Hoewel het ook met Wordpress kan is dat toch een heel gehannes en niet 100% stabiel.

    TYPO 3
    Joomla
    Drupal
    Voor multi-domein en multi-linguale webshops:
    Magento
    XT:Commerce
    Shopware

    Neem vandag nog contact met ons op.

Contact

Kom nu met nxtweb in contact!